Reserveren

Activiteiten

Water, wind en natuur - Dat klinkt als ideale omstandigheden voor leuke activiteiten! Wat dacht je van een weekje watersport of fietsen? Er is zoveel te beleven en te ontdekken in Friesland, daarom liggen onze Friesland Campings allemaal in deze zeer waterrijke omgeving. 

Friesland; er is van alles te doen

Heb je altijd al een keer de watersport willen beoefenen? Ga dan op een (privé)cursus zeilen of windsurfen op een van de zeilscholen van Friesland Campings Cnossen Leekstermeer, de Kuilart,  it Wiid en Bergumermeer. Bij de bootverhuur van onze campings kun je o.a. boten huren voor een zeiltocht op de Friese wateren, maar ook voor een ontspannen dagje vissen. Voor bezoekers die liever fietsen of wandelen zijn er vele prachtige fiets- en wandelroutes.

Dé plek voor zeilen

Friesland is perfect voor een ontspannen maar toch actieve zeilvakantie. Het IJsselmeer is één van de populairste watersportgebieden in Nederland. Ontdek ook de andere wateren zoals de meren de Fluessen, it Wiid, Bergumermeer en Leekstermeer. Kun je nog niet zeilen? Dat is geen probleem. Friesland heeft diverse zeilscholen die je de fijne kneepjes van het zeilen bijbrengen voor een actieve zeilvakantie in Nederland op zijn puurst!

Ervaar de kracht van de natuur met surfen

Ervaar het avontuur op de surfplank en voel de kracht van de natuur. Verfijn je surf vaardigheden onder begeleiding van de stevige wind die er over de Friese wateren blaast. Of je nu een beginner, een gevorderde of professional bent, windsurfen is altijd leuk. Ben je een beginner en wil je leren windsurfen? Volg dan een windsurfcursus bij onze zeilscholen op Friesland Camping Cnossen Leekstermeer of de Kuilart.

Vissen in Friesland

Friesland is met zijn vele wateren, weidse uitzichten en natuur een echt vissersparadijs! Geniet van al het moois met een hengel in het water en je vissersstoeltje aan de oeverkant. Houd je van een grote vangst? Vis dan eens op een echte vissersboot. Het is allemaal mogelijk in Friesland. Kies je favoriete plekje en geniet van een ontspannen visvakantie in Friesland

Fietsen en wandelen

Nederland is een echt fietsland. Het vlakke land met zijn schilderachtige natuur en vele meren maken het een aangename omgeving om lange afstanden te fietsen en wandelen. Volg gewoon het fietsknooppuntensysteem van de ANWB. Dit zijn speciale fietskaarten die je de weg te wijzen van knooppunt naar knooppunt. Verdwalen is dankzij dit systeem haast niet mogelijk. Het knooppuntensysteem werkt ook voor wandelroutes in Friesland en omgeving. De wandelkaarten tonen de populaire wandelroutes inclusief alle knooppunten. Zo kun je jouw fiets- of wandelroute spontaan besluiten te verlengen of verkorten, precies zoals jij het wil.

Meer informatie over activiteiten bij Friesland Campings

Wil je meer weten over de activiteiten bij onze Friesland Campings? Neem dan contact op met Friesland Campings De Kuilart, Bergumerneer, Cnossen Leekstermeer en it Wiid. Of schrijf je in voor onze nieuwsbrief en ontvang het laatste nieuws over onze Friesland Campings.

Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: