Bootverhuur Friesland
Reserveren

Bootverhuur in Friesland

Of het nu gaat om een zeilboot, een motorboot of een kano, in Friesland is het huren van een boot populair. Dat kan ook niet anders met zoveel water in de omgeving. Veel campings in Friesland en omgeving hebben zelfs hun eigen bootverhuur. Vaak kunt u hier ook extra uitrusting of accessoires huren. Zo komt iedere watersporten aan z’n trekken in Friesland. Van beginneling tot professional, in Friesland kunt u een bijpassende boot huren.

Huur een boot en vaar de Friese natuur in

Met uw eigen boot door Friesland varen, klinkt dat niet geweldig? Dankzij de vele mogelijkheden voor bootverhuur in Friesland is het geen probleem. Met haar waterrijke, natuurlijke omgeving is Friesland één van de mooiste watersportgebieden van Nederland. Ook als u geen eigen boot heeft, kunt u de wonderschone natuur van Friesland vanaf het water beleven, voel de frisse wind in uw haren! Er zijn verschillende bedrijven die boten verhuren in Friesland. Ook bij onze Friesland Campings is het mogelijk om een boot te huren, deze kunt u zelfs aanleggen aan één van de vele aanlegplaatsen voor boten. In de Friese wateren wordt veel gevaren met sloepen, ideaal ook voor de beginneling. Maar ook kleine zeilboten zijn veel te zien in de watersportgebieden in deze provincie. Het is voor kinderen, jongeren en volwassenen ook mogelijk om zeilles te volgen bij één van de vele zeilscholen in Friesland. Kortom: mogelijkheden te over! Bezoek de jachthavens bij onze Friesland Campings en verken de Friese wateren op jouw manier. 

Bootverhuur bij Friesland Campings

Onze Friesland Campings verhuren elk hun eigen boten aan toeristen. Of u nou wilt zeilen of met een motorboot wilt varen, wilt vissen op een kleine vissersboot of de omgeving per kano wilt verkennen, de bootverhuur op onze Friesland Campings is er voor iedere watersporter. Voor veel boten heeft u zelfs geen vaarbewijs nodig. Ook bijzondere watersporten, zoals windsurfen, stand up peddelen of flyboarden zijn mogelijk. De mogelijkheden voor watersport zijn op Friesland Campings nooit ver weg.  

Camping De Kuilart ligt bijvoorbeeld dichtbij het IJsselmeer en direct aan het meer de Fluessen. Camping it Wiid ligt middenin het nationaal park De Alde Faenen en Camping Bergumermeer ligt bij het gelijknamige Bergumermeer. Camping Cnossen Leekstermeer ligt in de buurt van de stad Groningen en zoals de naam doet vermoeden aan het Leekstermeer. Leeuwarden, de Cultuurhoofdstad van 2018 ligt ook op een steenworp afstand van onze Friesland Campings. 

Bent u geïnteresseerd in het huren van een boot of andere uitrusting tijdens uw watersportvakantie in Friesland? Informeer dan eens naar de mogelijkheden bij onze campings De Kuilart, Cnossen Leekstermeer, it Wiid en Bergumermeer of neem contact met ons op. We vertellen u graag meer over de mogelijkheden voor bootverhuur in Friesland.

Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren
Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: