Reserveren

Camping en vakantiepark aan het water

Hartelijk welkom bij Friesland Campings! Alle Friesland Campings hebben een prachtige ligging aan het water. Iedere camping heeft een eigen karakter, maar het is altijd een topbestemming voor een kampeervakantie aan het water! Of u nu met familie, als groep of stel komt - onze Friesland Campings bieden zeer veel mogelijkheden voor watersporters. Laat u informeren op onze website en kies één van onze Friesland Campings voor uw volgende vakantie in Friesland!

De Friesland Campings stellen zich voor

Camping It Wiid in Eernewoude ligt vlakbij Culturele Hoofdstad 2018 Leeuwarden en midden in Nationaal park De Alde Feanen, de groene vlek in het hart van Friesland.

Camping Bergumermeer in Sumar ligt direct aan het gelijknamige meer Bergumermeer, niet ver van Leeuwarden en Nationaal Park De Alde Feanen. 

Camping De Kuilart in Koudum ligt precies tussen de beide meren de Fluessen en Morra, in Zuidwesten Friesland en vlakbij het IJsselmeer. 

Camping Cnossen Leekstermeer ligt in Nietap vlakbij de Stad Groningen en Drenthe. Deze Camping heeft net als onze andere campings aan het water een zeer goede Zeilschool!

5-sterren Camping aan het water

Beleef 5-sterren kwaliteit aan het water! Op onze campings it Wiid, Cnossen Leekstermeer, De Kuilart en Bergumermeer vindt u prachtige en ruime kampeerplaatsen, waarvan vele direct aan het water. Geniet van het prachtige uitzicht en haal eens diep adem! Op onze Friesland Campings komt u helemaal tot rust. Geniet van de groene natuur en prachtige Friese omgeving.

Vakantiehuis aan het water

Droomt u van een vakantiehuis aan het water? Wie op zoek is naar meer comfort, raden wij één van onze vakantiehuizen aan het water aan. Al onze Friesland Campings bieden diverse accommodaties aan. Van een gezellige chalet tot luxe villa.  Laat u informeren door onze Friesland Campings over onze vakantiehuizen aan het water.

Watersport Friesland Campings

Maak gebruik van ons brede aanbod watersportfaciliteiten - of u nu gaat zeilen,  surfen of vissen, op onze Friesland Campings wordt iedere landrot een watersporter! De prachtige omgeving met de vele meren en kanalen, de zon, wind en natuur maken van uw verblijf in Friesland een topvakantie! Bekijk het aanbod zeilscholen en bootverhuur en boek uw droomvakantie in Friesland op één van onze Friesland Campings De Kuilart, Bergumermeer, Cnossen Leekstermeer en it Wiid. Heeft u nog vragen, neem dan gerust contact met ons op; wij helpen u graag verder!

Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren
Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: