Camping Friesland met zwembad
Reserveren

Camping Friesland met zwembad

Lekker zwemmen in de vakantie? Dat kan bij onze Friesland Campings. Friesland Campings is een samenwerkingsverband tussen vier campings in de prachtige omgeving van de Friese meren. Iedere camping heeft zijn eigen karakter, maar ze zijn allemaal een topbestemming voor een kampeervakantie aan het water! Twee van onze Friesland Campings hebben bovendien een zwembad waar u een verfrissende duik kunt nemen of baantjes kunt zwemmen.

Wat is er leuker dan een camping in Friesland? Een camping in Friesland met zwembad natuurlijk! Een kampeervakantie in de omgeving van Friesland heeft namelijk van alles te bieden: cultuur, watersport en uitzonderlijke flora en fauna. Toch wilt u ook wel eens gewoon lekker even zwemmen. Of u nu een hele dag lang of voor een paar uurtjes wilt zwemmen, bij onze Friesland Campings met binnenzwembad vermaakt u zich wel! Met mooi weer is het natuurlijk ook heerlijk vertoeven aan de meren met zandstrand.

Subtropisch zwembad: zwemplezier voor jong en oud

Het mooie aan een camping met binnenzwembad is, dat u op elk moment ongeacht het weer lekker kunt zwemmen. Ook als het weer wat slechter wordt, biedt een subtropisch zwembad van de Kuilart alles voor een leuk familieuitje: een groot bad om baantjes te trekken en lekker fit te blijven, een waterglijbaan, borrelbanken en stroomversnelling. Voor de jongsten is er een extra kinderbad met leuke waterspeeltoestellen. Voor elk wat wils! Met mooi weer wandelt u zo uit het zwembad naar de ligweides. Wat wilt u nog meer?

Zwembad met kinderbad en speelparadijs

Als u een overdekt zwembad zoekt dat een paradijs is voor de kinderen, dan kunnen we u zeker het overdekte zwembad van vakantiepark Bergumermeer aanraden. Dit binnenzwembad is geen gewoon binnenbad. Het overdekte zwembad is geheel in de stijl van het bijbelverhaal “Jonas en de walvis”. Er zijn dan ook vele grappige personages in de waterspeelplaats en het restaurant te vinden. In dit zwembad krijgen families met kinderen waar voor hun geld. Naast het “gewone” zwembad is er namelijk een extra kinderbad met leuke waterspeeltoestellen waar uw kinderen zich geweldig kunnen vermaken.

Zijn uw kinderen toch niet zulke waterratten? Dan is er ook een binnenspeelplaats met grote glijbanen, ballenbak en klimelementen. Daarnaast kunnen de kids lekker springen op een groot springkussen of ronddraaien in de draaimolen.  

Zwemmen in het meer

Bij mooi weer toch liever buiten zwemmen? Dat kan natuurlijk ook! Bij al onze Friesland Campings Cnossen Leekstermeer, it Wiid, Bergumermeer en De Kuilart zijn meren met delen waar je kunt zwemmen of heerlijk kunt pootje baden, maar natuurlijk kunt u ook heerlijk ontspannen op het zandstrand.

Heeft u nog vragen over onze meren, stranden of zwembaden? Neem dan contact met ons op. 

Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: