Hemelvaart
Reserveren

Hemelvaart 2019

Hemelvaartsdag 2019 - perfect voor een uitgebreid watersportweekend midden in de natuur! Gebruik de kostbare tijd met familie en vrienden voor een lang weekend aan het water bij onze Friesland Campings. Kom naar een van onze 5-sterrencampings en geniet van een verblijf in een comfortabele accommodatie direct aan het water. Informeer direct bij onze Friesland Campings Bergumermeer, De Kuilart, Cnossen Leekstermeer en het Wiid en begin uw weekendje weg met Hemelvaart 2019 ontspannen.

Hemelvaart vakantie bij Friesland Campings

Wil je er even tussenuit met Hemelvaart? Onze Friesland Campings hebben op Hemelvaartsdag veel te bieden. Vooral watersporters, maar ook natuurliefhebbers komen in Friesland aan hun trekken. Zo kunt u bijvoorbeeld een boot huren of een van de zeilcursussen volgen in onze zeilscholen, waar u kunt leren zeilen of windsurfen!

Houdt u meer van fietsen of wandelen? Geniet dan van een fietstocht of een vroege zomerwandeling in de prachtige natuur die Friesland rijk is. En voor degenen die liever een meer ontspannen hemelvaartsweekend willen, is er zeker een rustige plek om te vissen. De omgeving van onze Friesland Campings is gewoonweg prachtig, geniet van de frisse wind, de zon en de natuur.

Natuurlijke omgeving Friesland

Al onze Friesland Campings liggen direct aan het water en worden omringd door bijna ongerepte natuur. Een bijzonder hoogtepunt, vooral over tijdens een weekend weg met Hemelvaart, is Nationaal Park De Alde Feanen, dat in mei met al zijn kleuren en uitzichten schitterend is. Het park is de habitat van vele planten- en diersoorten. Misschien ontdekt u tijdens een van uw wandelingen of fietstochten verschillende diersoorten in deze prachtige water- en heidelandschappen! Ook het IJsselmeer is niet ver weg en nodigt u uit voor een dagtocht! Kortom, Friesland is gewoon een paradijs voor watersporters!

Camping & vakantiehuis aan het water

Op onze Friesland Campings vindt u ruime kampeerplaatsen en comfortabele accommodaties direct aan het water. Voor iedere wens is er wel iets te vinden! Ons aanbod varieert van kampeerplaatsen, gezellige bungalows en comfortabele vakantiehuizen tot luxe villa's aan het water! Perfect voor kamperen met Hemelvaart, maar ook een heerlijke Hemelvaartsweekend in een comfortabel huisje. Kijk meteen of uw gewenste accommodatie of uw kampeerplaats aan het meer nog beschikbaar is.

Meer weten over uw Hemelvaart weekend weg?

Breng op Hemelvaartsdag 2019 een heerlijke (korte) vakantie bij ons door en geniet van de zon in Nederland. Mocht u vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!

Tot ziens bij Friesland Campings - we kijken uit naar uw komst!

Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: