meivakantie 2019
Reserveren

Meivakantie 2019 in Friesland

Weet u al wat uw bestemming voor deze meivakantie wordt? Wat dacht u van een watersportvakantie in Friesland? Bij onze Friesland Campings De Kuilart, Cnossen Leekstermeer, Bergumermeer  en it Wiid hebben we vele leuke watersportactiviteiten voor jong en oud. Geniet van uw boottocht door de prachtige natuur in de omgeving van Friesland Campings. Voel de frisse wind en warme zon op uw gezicht en kom heerlijk tot rust in de meivakantie. Geen eigen boot? Geen probleem, u kunt een boot huren in de meivakantie in onze bootverhuur. Zo kunt u lekker een week, een midweek of een weekend weg in de meivakantie.

Kamperen of vakantiehuis in de meivakantie 2019

Bent u op zoek naar een mooie en gezellige camping aan het water in Friesland voor de meivakantie 2019? Onze Friesland Campings bieden u alle mogelijkheden voor een onvergetelijke meivakantie! Met ruime kampeerplaatsen aan het water bent u verzekerd van een heerlijke vakantie. 

Zoekt u een leuke accommodatie, zoals een chalet, bungalow of vakantiehuis voor een verblijf in de meivakantie in Friesland? Onze Friesland Campings zijn de ideale bestemming voor de meivakantie 2019. Wij verhuren verschillende accommodaties tijdens de meivakantie in Friesland gelegen direct aan het water. De vakantiewoningen in Friesland liggen midden in de natuur en het Friese meren gebied. Boek nu uw vakantiehuis voor de meivakantie.

Bekijk hier onze Friesland Campings Cnossen Leekstermeer, De Kuilart, Bergumermeer  en it Wiid.

Beleef Friesland in de meivakantie 2019

De meivakantie bij Friesland Campings staat voor watersport, natuur en ontspanning. In het gebied rondom de Friesland Campings kan prachtig gevaren worden. Vaar in uw eigen boot gemoedelijk door de Friese waterlandschappen en natuurgebieden. In Nationaal Park De Alde Feanen is er voor de natuurliefhebber en watersporter veel te ontdekken! Er zijn ook goede verbindingen naar andere Friese plaatsen en meren, zoals Leeuwarden of Sneek. Bezoek ook het IJsselmeer, het Bergumermeer  of Tsjûkemar. Gooit u liever uw hengel uit? Ook dan komt u bij onze Friesland Campings aan uw trekken. In onze wateren kunt u heerlijk vissen (vangen) en beleeft u een fijne visvakantie  in Friesland. Zeilen, windsurfen, stand up paddling, kano varen, fietsen en wandelen, er is van alles te doen in Friesland in de meivakantie!

Meer weten over meivakantie 2019?

Mocht u nog vragen hebben of wilt u uw meivakantie 2019 boeken, neem dan gerust contact  met ons op. Wij zorgen er graag voor dat uw meivakantie 2019 geweldig wordt. Bij ons kunt u midden in de natuur de omgeving ontdekken, zeilen, varen en wandelen en daarbij ook nog een beetje zon meepakken. Wij begroeten u graag als gast van onze 5 sterren Friesland Campings in de meivakantie.

 

Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: