Reserveren

Pasen

Pasen 2019 staat voor de deur! Wilt u er even tussenuit met uw familie? Breng dan uw paasvakantie met uw geliefden door bij onze Friesland Campings: Geniet van de zon, voel de frisse wind in uw haren en ontspan! Gooi je hengel uit en vang een beleef een ontspannen visvakantie in een van de vele meren. Liever wat meer actie? Huur een boot en vaar over de vele wateren die Friesland rijk is! Of ontdek de wonderschone natuur en omgeving van Friesland per fiets of te voet. Friesland biedt namelijk ook vele mogelijkheden om te fietsen te en te wandelen

Pasen 2019 - aftrap kampeerseizoen!

Begin het kampeerseizoen bij onze Friesland Campings Bergumermeer, Cnossen Leekstermeer, De Kuilart en it Wiid. Bezoek tijdens uw paasvakantie bijvoorbeeld Nationaal Park De Alde Feanen, het Bergumermeer of plan een uitje naar de stad Leeuwarden die vorig jaar tot Culturele Hoofdstad van Europa gekozen is. Ook het IJsselmeer is niet ver weg. Friesland in de lente is gewoon wonderschoon. Er is van alles te ontdekken.

Onze Friesland Campings staan voor u klaar - maak van Pasen 2019 een heerlijke watersportvakantie. Onze Friesland Campings hebben allerlei interessante aanbiedingen en arrangementen voor Pasen 2019. Komt u ook samen met uw kinderen eieren zoeken? In de prachtige natuur rondom onze Friesland Campings voelt de paashaas zich helemaal op zijn gemak! Wie weet ziet u hem nog wel rondhuppelen op onze campings! Is dat geen perfecte start van het nieuwe kampeerseizoen 2019?

Kamperen bij Friesland Campings

Geniet op onze 5-sterrencampings aan het water. Zoek en vind uw lievelingsplekje aan het water.

Of boek een vakantiehuis aan het water, om tijdens uw paasvakantie van alle comfort te genieten. Als u rechtstreeks boekt via Friesland Campings, ziet u altijd direct of uw gewenste accommodatie nog beschikbaar is.

Paasvakantie bij Friesland Campings

Om te weten of uw favoriete plek nog vrij is, kunt u het beste gelijk contact opnemen met onze Friesland Campings:

Ook kunt u dan gelijk uw vakantie boeken!

Als u nog vragen heeft, mag u natuurlijk altijd vrijblijvend contact met ons opnemen. Luid het kampeerseizoen in op onze Friesland Campings en breng Pasen 2019 door in het prachtige Friesland. Wij verheugen ons op uw bezoek!

Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: