Pinksteren 2019
Reserveren

Pinksteren 2019

De zon schijnt vaak al fel met Pinksteren: Wat is er mooier dan een pinksterweekend in Friesland, de nummer 1 watersportprovincie? Blauwe hemel, groene weiden en bossen en de vele meren, rivieren en kanalen maken Friesland tot een populaire vakantiebestemming met Pinksteren. De vier Friesland Campings De Kuilart, Bergumermeer, Cnossen Leekstermeer en it Wiid kijken uit naar uw bezoek!

Pinksterweekend weg

Kamperen in de prachtige Friese natuur, waar het water altijd dichtbij is - ideaal een weekend weg met Pinksteren in 2019! Of u nu de voorkeur geeft aan zeilen, surfen, varen, wandelen of fietsen, de vier campings in Friesland zijn de plek voor u.

Alle Friesland Campings bieden ruime staanplaatsen en comfortabele accommodaties naar ieders smaak. En natuurlijk bieden ze ook een breed scala aan vrijetijdsactiviteiten – verveling is hier onmogelijk.

Camping & vakantiehuizen aan het water

Watersporten, 5-sterrencamping en comfortabele accommodaties maken van uw weekendje weg aan het water met Pinksteren een echte belevenis! Onze Friesland Campings liggen allemaal direct aan het water, dichtbij prachtige landschappen.

Camping De Kuilart ligt aan het meer De Fluessen en vlakbij het IJsselmeer, it Wiid en Bergumermeer liggen direct aan de gelijknamige meren midden in de natuur. Camping Cnossen Leekstermeer is idyllisch gelegen aan het Leekstermeer in Drenthe op de grens met Groningen. U vindt uw perfecte kampeerplaats of bungalow direct aan het water op onze Friesland Campings:

Zeilvakantie Friesland

Altijd al eens een zeil- of surfcursus willen volgen? Dan heeft u geluk tijdens uw weekend weg met Pinksteren! De Friesland Campings hebben zeilscholen waar u een cursus kunt vinden die het beste bij u past: kindercursussen in de kleine, wendbare Optimist boten; beginners- en opfriscursussen voor tieners en volwassenen; of groeps- of privélessen. En wat u tijdens uw pinkstervakantie heeft geleerd, kunt u natuurlijk tijdens uw zomervakantie weer goed gebruiken!

Pure ontspanning tijdens uw pinkstervakantie

Wilt u er gewoon even tussenuit, ontspannen en tot rust komen tijdens uw pinkstervakantie? De vier Friesland Campings bieden u daarvoor alle mogelijkheden. Ontspan bij het vissen in een van de vele wateren! Bij de meren De Fluessen, Morra, it Wiid, Bergumermeer, De Leijen en Leekstermeer zijn veel goede plekken met tal van vissoorten zoals snoek, baars, paling, brasem en karper.

Wilt u uzelf liever een beetje verwennen? Zwem een paar baantjes in het binnen- of buitenzwembad of breng een paar uur door in de sauna van De Kuilart. En wat is er mooier na een geslaagde dag vakantie dan een heerlijke maaltijd in een van de Friesland Campings restaurants?

Fietsen en wandelen

De beste manier om de omgeving van onze Friesland Campings te verkennen is per fiets of te voet. Het praktische fietsknooppuntensysteem maakt het kinderspel om telkens weer nieuwe en interessante routes samen te stellen. U kunt uw fietstocht tot in de kleinste details plannen, maar u kunt ze ook uitbreiden of inkorten, afhankelijk van uw voorkeur.

Het wandelroutenetwerk werkt op dezelfde manier. Ontdek tijdens u weekendje weg met Pinksteren de vele pittoreske dorpjes, historische steden of het Nationaal Park De Alde Feanen, met meer dan 450 plantensoorten en meer dan 100 broedvogelsoorten! En wie weet, misschien ontdekt u ook wel de 'Big Five' van het nationale park: otters, ooievaars, herten, roerdompen en aalscholvers.

Kamperen of accommodatie

Of u nu een echte kampeerliefhebber bent of liever uw pinksterweekend doorbrengt in een comfortabele vakantiewoning, er is voor ieder wat wils op Friesland Campings. Ruime staanplaatsen voor tenten, caravans of campers, ook met eigen sanitair, gezellige vakantieappartementen, luxe bungalows of eenvoudige trekkersappartementen, hier vindt iedereen iets voor de ideale pinkstervakantie!

Meer informatie over uw pinkstervakantie op de Friesland Campings

Wilt u meer weten over onze vier Friesland Campings De Kuilart, it Wiid, Bergumermeer en Cnossen Leekstermeer? Neem direct contact op met deze vakantieparken of neem contact met ons op, wij horen graag van u!

Tot ziens op Friesland Campings!

Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: