Reserveren

Visvakantie in Friesland

Hoe stel jij je de perfecte visvakantie voor? In een beeldschone, natuurlijke omgeving, in een rustige en ontspannen sfeer terwijl er af en toe een vis aan de haak slaat? Dit alles kun beleven tijdens een visvakantie op één van onze Friesland Campings.

Visvakantie aan het meer

Een visvakantie direct aan het water, kom naar één van onze Friesland Campings en ervaar het. Werp je hengel uit en geniet ondertussen van het prachtige uitzicht op het Friese landschap. Of ontspan op of aan het meer en wacht op de grote vangst. Met haar vele wateren en natuur is Friesland een waar visparadijs! In het grootste deel van het water in Friesland kan naar hartenlust worden gevist als je een geldige VISpas (visvergunning) hebt.  Bij de meren De Fluessen, Morra, Wiid, Bergumermeer, De Leijen en Leekstermeer zijn er veel goede plekken om je hengel uit te gooien.

Vissen op Friesland Campings

Alle campingplaatsen op onze Friesland Campings liggen direct (of vlakbij) het water, prachtige plekken om te vissen zijn dus nooit ver weg. Ga met je eigen boot of huur een vissersboot bij onze bootverhuur. Rondom camping Bergumermeer vind je een aantal leuke plekken om te vissen. Ook op camping it Wiid komen vissers goed aan hun trekken. Maar ook in de meren, rivieren en kanalen rondom camping De Kuilart en camping Cnossen Leekstermeer kunnen zowel hobbyvissers als sportvissers een vis aan de haak slaan. In dit gebied vind je onder ander deze soorten vis: snoek, baars, paling, brasem en karper

Visvergunning

Om veilig en legaal te kunnen vissen, kun je een VISpas (visvergunning) kopen. Daarbij ontvang je ook een overzicht van alle wateren waarin je mag vissen en met welk aas. We vragen je vriendelijk om de vis op een verantwoordelijke en respectvolle manier te behandelen. Daarom is het het beste om je vangst direct weer in de natuur vrij te laten. Zo zal je visvakantie in Friesland een geweldige ervaring zijn, midden in de natuur, terwijl je de wind in je haren voelt. 

Heb je nog vragen over je volgende visvakantie op één van onze Friesland Campings? Neem dan gewoon contact met ons op. Wil je meer leuke tips ontvangen, o.a. over vissen in Friesland, meld je dan aan voor onze nieuwsbrief.

Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren
Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Blijf op de hoogte!
Neem contact met ons op: