Friesland campings
Reserveren

Voorjaarsvakantie 2019

Wilt u er even lekker op uit tijdens de voorjaarsvakantie? In de natuurlijk omgeving van Friesland is van alles te ontdekken en te beleven voor een leuke vakantie. Ga er op uit en maak een wandeling of fietstocht in de natuur en kom heerlijk tot rust. Toch liever wat meer actie? Ook dan hebben onze Friesland Campings veel te bieden.  Of u nu slechts een weekend of een hele week in de voorjaarsvakantie eropuit wilt, bij onze Friesland Campings zit u goed!

 

Ontdek het prachtige Friesland in de voorjaarsvakantie!

Friesland is ontzettend veelzijdig. Of u nu graag actief bent of juist lekker uitrust tijdens uw vakantie, de natuur in wilt gaan of juist cultuur wilt snuiven -  wat u ook wilt doen in uw voorjaarsvakantie -  Friesland biedt voor elk wat wils. Maak bijvoorbeeld een boottocht over de vele wateren die Friesland rijk is of breng een bezoek aan Nationaal park De Alde Feanen. Dit park ligt midden in Friesland en is rijk aan verschillende plant- en diersoorten. Trek erop uit op de fiets of maak een wandeling door de mooie omgeving. Het IJsselmeer is ook tijdens het voorjaar prachtig en zeker geschikt voor allerlei watersporten! Ook Leeuwarden, de Culturele Hoofdstad van 2018, is zeker een bezoekje waard.

Maak kennis met onze Friesland Campings

Friesland Campings is een samenwerking van vier campings in het prachtige Friesland. Of u nu op zoek bent naar een comfortabele staanplaats of luxe vakantiehuis in de voorjaarsvakantie, onze Friesland Campings hebben voor iedereen wat te bieden. Bekijk of boek gelijk uw voorjaarsvakantie via onderstaande links:

  • Camping It Wiid in Eernewoude ligt vlakbij Culturele Hoofdstad 2018 Leeuwarden en midden in Nationaal park De Alde Feanen, de groene vlek in het hart van Friesland. Boek gelijk bij Camping it Wiid.
  • Camping Bergumermeer in Sumar ligt direct aan het gelijknamige meer Bergumermeer, niet ver van Leeuwarden en Nationaal Park De Alde Feanen.  Boek gelijk bij Camping Bergumermeer
  • Camping De Kuilart in Koudum ligt precies tussen de beide meren de Fluessen en Morra, in Zuidwesten Friesland en vlakbij het IJsselmeer. Boek gelijk bij Camping De Kuilart
  • Camping Cnossen Leekstermeer ligt in Nietap vlakbij de Stad Groningen en Drenthe. Deze Camping heeft net als onze andere campings aan het water een zeer goede Zeilschool. Boek gelijk bij Camping Cnossen Leekstermeer

Meer informatie

Wilt u meer weten over uw voorjaarsvakantie bij onze Friesland Campings? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij informeren u graag over onze campings!

Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren
Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: