Reserveren

Windsurfen in Friesland

Ontdek dé sportieve uitdaging voor een watersportvakantie: Windsurfen in Friesland! Ervaar hoe het is om met behulp van de wind over het water te bewegen. Het enige wat u nodig heeft is een surfplank met een mast en een zeil. Deze watersport vol actie vereist balans, uithoudingsvermogen en kracht. Het is ongelooflijk leuk!

De plek om golven te temmen

In Friesland waait het altijd. Dat is goed nieuws voor een lang avontuur op de surfplank! Voel de kracht van de natuur. Of u nu een beginner of professional bent, jong of oud; windsurfen is leuk op elk niveau en op elke leeftijd. Wist u dat u met het juiste materiaal, kunde, wat lef en met een beetje goede wind wel een snelheid van 90 km/h kunt bereiken? Wilt u ook leren windsurfen en tegelijkertijd een leuke vakantie hebben? Combineer dan een windsurfcursus bij een van de zeilscholen van Friesland Camping Cnossen Leekstermeer of De Kuilart met een heerlijke vakantie in Friesland.

Windsurfen doe je bij Friesland Campings

Windsurfen is lang een trendy sport geweest, maar de surfcultuur leeft nog volop. Doe mee en laat de natuur van Friesland je surfvaardigheden verbeteren. De campings De Kuilart en Cnossen Leekstermeer bieden naast zeilcursussen ook windsurflessen aan. Heb je geen surfpak of surfplank? Geen probleem, u kunt er gewoon een uitrusting huren. Op camping De Kuilart leert u in 3 dagen de basis van het windsurfen, maar ook een cursus van een week voor kinderen vanaf 10 jaar. Of neem privélessen windsurfen met ervaren instructeurs. 

Even ontspannen na een dagje windsurfen

Sluit een intensieve dag op de plank af met een heerlijke maaltijd in het panoramisch restaurant op camping Cnossen Leekstermeer of reserveer een tafel in Grand Café It Skippershûs van Camping De Kuilart. Geniet van een zonsondergang en de prachtige natuur die Friesland jou te bieden heeft.

Meer weten over windsurfen in Friesland?

Wilt u meer informatie over windsurfen in Friesland? Neem dan contact op met Friesland Campings. U vindt ook meer info op de websites van campings Cnossen Leekstermeer en De Kuilart.

 

Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: