zomervakantie 2019
Reserveren

Zomervakantie 2019

Weet u al wat uw vakantiebestemming voor deze zomer wordt? Wat dacht u van een watersportvakantie in Friesland? Bij onze Friesland Campings De Kuilart, Cnossen Leekstermeer, Bergumermeer en it Wiid hebben we vele leuke watersportactiviteiten voor jong en oud. Of u nou met uw eigen boot in onze jachthavens aanmeert, of een boot huurt, geniet van uw boottocht door de prachtige natuur in de omgeving van Friesland Campings. Voel de frisse wind en warme zon op uw gezicht en kom heerlijk tot rust. Toch liever wat meer actie? Ook dan heeft Friesland Campings een ruim aanbod voor u! Wilt u een weekend, een midweek of een week weg in de zomervakantie, u kunt dan uw zomervakantie 2019 boeken bij onze Friesland Campings.

 

Zomervakantie Friesland Campings

De zomervakantie bij Friesland Campings staat voor watersport, natuur en ontspanning. Afhankelijk van uw wensen vaart u gemoedelijk in uw eigen of een van onze bootverhuur gehuurde boot door de waterlandschappen en natuurgebieden van Friesland. Bezoek bij uw tocht het IJsselmeer, het Bergumermeer of plan een uitstapje naar de Culturele Hoofdstad van 2018, Leeuwarden. Maar ook in Nationaal Park De Alde Feanen is er voor de natuurliefhebber en watersporter het een en ander te ontdekken! Gooit u liever uw hengel uit? Ook dan komt u bij onze Friesland Campings aan uw trekken. In onze wateren kunt u heerlijk vissen  (vangen).

Watersportvakantie Friesland Campings

Als u op zoek bent naar iets meer actie in de zomervakantie en een sportieve uitdaging zoekt, dan zijn onze zeilscholen in Friesland het juiste adres voor u. Van jong tot oud kan hier de kunst van het zeilen  en windsurfen  leren of opgedane kennis opfrissen. Tijdens de zomermaanden bieden wij verschillende cursussen aan. Vooral voor de kinderen en jongeren zijn onze zeilcursussen in de Optimisten en Valken echt een hoogtepunt. Voor u het weet zijn uw kleine landrotten veranderd in echte zeemannen(/vrouwen).

Neem gelijk contact op met onze zeilscholen voor meer informatie:

Bij onze bootverhuur  kunt u verschillende motor- en zeilboten en kano’s huren, maar ook voor andere apparatuur bent u bij onze zeilschool aan het goede adres. Zelfs bij een zomervakantie met grotere groepen proberen wij altijd de wensen van onze gasten te vervullen. Zo kunt u er zeker van zijn dat u de perfecte watersportvakantie in Friesland beleeft.

Camping en vakantiehuis aan het water

Wilt u een bijzondere zomervakantie met uw familie beleven? Boek dan uw vakantie bij een van onze Friesland Campings en geniet van uw vakantie aan een 5 sterren camping aan het water. Al onze campings liggen direct aan het water en hebben een verscheidenheid aan ruime kampeerplaatsen evenals comfortabele accommodaties en vakantiehuizen in de zomervakantie die een wonderschoon uitzicht op het water en de natuur bieden. Het makkelijkst zoekt en boekt u uw staanplaats of zomervakantie vakantiehuis gelijk bij onze vakantieparken van Friesland Campings: Cnossen Leekstermeer, Bergumermeer, De Kuilart en it Wiid. Zo ziet u meteen of uw favoriete plek aan het water nog beschikbaar is. Kijk ook gelijk naar de speciale aanbiedingen en arrangementen om uw zomervakantie 2019 te boeken.

Nog vragen over uw zomervakantie 2019 in Friesland?

Mocht u nog vragen hebben, neem dan gerust contact  met ons op. Wij zorgen er graag voor dat uw zomervakantie 2019 geweldig wordt. Bij ons kunt u midden in de natuur de omgeving ontdekken, zeilen, varen en wandelen en daarbij ook nog een beetje zon meepakken. Wij begroeten u graag als gast van onze 5 sterren Friesland Campings in de zomervakantie.

Camping Cnossen Leekstermeer
Meer lezen Reserveren
Camping De Kuilart
Meer lezen Reserveren
Camping Bergumermeer
Meer lezen Reserveren
Camping it Wiid
Meer lezen Reserveren


Blijf op de hoogte!

Schrijf u in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte van aanbiedingen en activiteiten rondom de Friesland Campings!

Aanmelden
Neem contact met ons op: